Alkaen 42 473 € + toimituskulut

Uusi Ford Ranger Wolftrak

Alkaen 42 473 € + toimituskulut

Ajoneuvon tekniset tiedot

UUSI FORD RANGER WOLFTRAK

Uusi Ford Ranger Wolftrak 4x4 -lava-auto huokuu hiljaista voimaa mattamustien kevytmetallivanteiden, lavakaaren ja ainutlaatuisen harmaan viimeistelyn myötä.

Moottorina on 2.0 170 hv EcoBlue-dieselmoottori. Vaihteistovaihtoehdot ovat M6-manuaalivaihteisto ja A10-automaattivaihteisto. 

Kantavuus 945-1080 kg ja vetopaino 3 500 kg*.


Ominaisuudet

ULKONÄKÖ, JOKA EI PETÄ

Uuden Wolftrakissa Rangerin karu, vankkumaton tyyli nousee uudelle tasolle. Hienovarainen Sea Grey -väri tai ainoastaan Wolftrak-malliin saatava Conquer Grey -väri ovat tyylikkäitä ja antavat Wolftrakille vakuuttavan karskin ilmeen. 17" mattamustat kevytmetallivanteet, säleiköt, sivuastinlaudat, peilien suojukset, ovenkahvat, etuosan pohjapanssari ja korkea lavakaari viimeistelevät kokonaisuuden. Maastoajoon soveltuvat A/T-renkaat ja sähkötoiminen takatasauspyörästön lukko vakiovarusteina takaavat Wolftrakin suorituskyvyn maastossa. Saatavana Double Cab - tai Super Cab -korimalleina.

KOE VOIMA JA SUORITUSKYKY

Ohjaamo on kuin näköalapaikka ja toimisto tien päällä. Vakiovarusteena on Navigointijärjestelmä** ja FordPass Connect -modeemi. Ainutlaatuiset yksityiskohdat, kuten kojelaudan Wolftrak-logo, luovat viimeistellyn tyylin, joka on sekä hienostunut että käytännöllinen. Kaksoisautomaattinen ilmastointi varmistaa matkustusmukavuuden.

LISÄTIETOA

*Suurin vetokyky vaihtelee lastin, ajoneuvon kokoonpanon, lisävarusteiden ja matkustajien määrän mukaan. **Live Traffic ja Paikalliset varoitukset -palvelut ovat maksuttomia 12 kuukauden ajan ensirekisteröinnistä lähtien, kun käytössä on SYNC 3 -navigointijärjestelmä. Ensimmäisen vuoden jälkeen palvelun tilaaminen on maksullista

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset PP-auto Oy

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset PP-auto OyArviot