Alkaen 63 171 € (sis. toim. kulut)

Ford Tourneo Custom

Alkaen 63 171 € (sis. toim. kulut)

Ajoneuvon tekniset tiedot

UUSI FORD TOURNEO CUSTOM

Ylellisen tyylikkäisiin henkilökuljetuksiin. 

Uuden Tourneo Customin etuosa on uudelleenmuotoiltu. Uusi tyylikäs etusäleikkö ja näyttävät ajovalot kiinnittävät huomion.

Täysin uudistuneet sisätilat ovat tyylikkäät ja verhoilumateriaalit ovat laadukkaat.

Uudet teknologiat parantavat matkustusmukavuutta entisestään ja parantavat ajettavuutta sekä turvallisuutta.

Suorituskykyä ja taloudellisuutta

2.0 Ford EcoBlue TDCi -moottori on taloudellinen ja suorituskykyinen.

Auto-Start-Stop-järjestelmä parantaa polttoainetaloudellisuutta entisestään.

Tällä sivulla esitellyt ominaisuudet saattavat olla saatavilla vain valikoiduissa malleissa.

Ne saattavat olla valinnaisvarusteita, jotka ovat saatavilla lisämaksusta. Lisätietoja vakio- ja valinnaisvarusteista saat hinnastosta.

Mukavuus ja monipuolisuus vakiona

Uudessa Ford Tourneo Customissa tila-auton monikäyttöisyys ja tilavuus yhdistyvät ensiluokkaiseen matkustusmukavuuteen.

Istumapaikkoja on jopa yhdeksälle (1+8) henkilölle.

Turvallisuus ja varmuus

Tourneo Customissa on vakiona runsaasti uusia teknologioita ja turvallisuusvarusteita.

Tourneo Customiin on saatavissa entistä enemmän kuljettajaa avustavia varusteita.

Tällä sivulla esitellyt ominaisuudet saattavat olla saatavilla vain valikoiduissa malleissa.

Ne saattavat olla valinnaisvarusteita, jotka ovat saatavilla lisämaksusta. Lisätietoja vakio- ja valinnaisvarusteista saat hinnastosta

Matkustusmukavuutta ja monikäyttöisyyttä 

Ford Tourneo Customin sisätilat tarjoavat premium-luokan ajo- ja matkustusmukavuuden jopa yhdeksälle henkilölle.

Nyt Tourneo Customiin on saatavilla polttoainetaloudellisten dieselmoottorien rinnalla edistykselliset hybridi-vaihtoehdot.
Sisältä

Täydellisesti muunneltavissa

Tourneo Customin matkustamo on erittäin tilava ja tyylikäs, ja istuimet voidaan järjestellä tarpeen mukaan. Takaistuimet voidaan järjestellä eri tavoilla matkustajien ja matkatavaroiden määrästä riippuen. Takaistuinten selkänojat voidaan taittaa eteenpäin tasaiseksi työalustaksi. Takaistuimet voidaan myös monin eri tavoin kääntää ympäri, taittaa kokoon, kallistaa tai irrottaa. Uusien käännettävien toisen rivin istuinten ansiosta voidaan helposti järjestellä istuimet vastakkain. Verhoilukankaat ja materiaalit ovat laadukkaat ja tyylikkäät. Erilaiset istuinjärjestelyt ja säilytysratkaisut sekä laadukas viimeistely varmistavat matkustusmukavuuden ja käytettävyyden.

Toimiva ohjaamo ja matkustamo

Tourneo Customissa on runsaasti säilytystilaa. Kojetaulun päällä olevassa kannellisessa lokerossa on 12 V -virtapistoke, aux-liitäntä ja USB-portti. Valinnaisvarusteena on saatavissa myös 150 W / 240 V -virtapistoke kuljettajan ja matkustajan istuinten väliin. Erilaisten säilytyslokeroiden avulla sisätilat on helppo pitää siistinä ja arvotavarat poissa näkyvistä.

Sähkömoottori avustaa polttomoottoria

Tourneo Custom on saatavilla EcoBlue-dieselkevythybridinä. Tämä teknologia, jossa sähkömoottori tukee polttomoottoria tarpeen mukaan, auttaa pienentämään polttoaineenkulutusta ja päästöjä. Kineettinen energia ja jarrutusenergian talteenotto lataavat 48 voltin hybridiakkua ajon aikana.

Parhaat puolet samassa paketissa

Ladattavassa Tourneo Custom -hybridissä (PHEV) on kaksi erillistä moottoria. Akkukäyttöinen sähkömoottori välittää voiman vetäville pyörille. 1.0 l Ford EcoBoost -bensiinimoottori lataa hybridiakkua ja laajentaa näin auton toimintasädettä, mutta se ei ole suoraan yhteydessä vetäviin pyöriin. Kuljettaja voi valita kolmesta eri EV- eli sähköautotilasta, mukaan lukien EV Now, jolla saavutetaan jopa 56 km:n toimintasäde pelkällä sähkövoimalla. PHEV-auton akun voi myös ladata useimmissa vaihtovirtaverkon latauspisteissä.

Taloudellista Ford EcoBlue -dieseltekniikkaa

Tourneo Custom on saatavilla eri tehoisilla 2.0 TDCi Ford EcoBlue -dieselmoottoreilla, joista tehokkain tuottaa 185 hv. Pakokaasun typen oksideja (Nox) typeksi ja vedeksi muuntavan AdBlue®-järjestelmän ansiosta moottorit täyttävät tiukat Euro 6.2 -päästöstandardit.

Ominaisuudet

Parempaa turvaa jalankulkijoille

Törmäyksenestoavustin havaitsee edessä hitaammin ajavat ajoneuvot sekä myös jalankulkijat ja varoittaa niistä. Jos kuljettaja ei reagoi, järjestelmä jarruttaa automaattisesti. Tämä teknologia vähentää onnettomuuksia ja joskus jopa pystyy estämään ne. Järjestelmä toimii enintään 80 km:n tuntinopeudella (olettaen, että tieolosuhteet ja ajoneuvon kunto ovat normaalit).

Xenon-ajovalot

Xenon-ajovalojen kanssa tulevat LED-päiväajovalot ja kääntyvät ajovalot. (Valinnaisvaruste)

Mäkilähtöapu

Mäkilähtöapu estää tilapäisesti autoa vierimästä taakse- tai eteenpäin mäkilähdöissä. Järjestelmä säilyttää jarruvoiman 2–3 sekuntia pidempään ja auto pysyy paikallaan, kun jalka siirretään jarrupolkimelta kaasupolkimelle. Mäkilähtöapu on erittäin hyödyllinen liikkeellelähtötilanteessa.

Uudet teknologiat tekevät ajamisesta entistä miellyttävämpää ja turvallisempaa

Uuteen Tourneo Customiin on saatavilla älykkäitä kuljettajaa avustavia ominaisuuksia, kuten kuolleen kulman valvontajärjestelmä, joka tunnistaa katveeseen jäävät autot. Älykäs nopeudenrajoitin tunnistaa nopeusrajoitukset käyttämällä liikennemerkkien tunnistusjärjestelmän kameraa ja auttaa siten noudattamaan nopeusrajoituksia. Risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä varoittaa lähestyvistä autoista, kun peruutetaan pois pysäköintiruudusta. Lisäksi aktiivinen vakionopeudensäädin auttaa automaattisesti pitämään tietyn etäisyyden edellä kulkevaan ajoneuvoon.

Colour swatch

 • Ulkoväri

  Blazer Blue

 • Ulkoväri

  Chrome Blue

 • Ulkoväri

  Frozen White

 • Ulkoväri

  Magnetic

 • Ulkoväri

  Moondust Silver

 • Ulkoväri

  Race Red

 • Ulkoväri

  Shadow Black

 • Ulkoväri

  Orange Glow

 • Ulkoväri

  Diffused Silver

Hintoihin lisätään Ford-liikkeen toimituskulut. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset PP-auto Oy

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset PP-auto OyArviot