Ford Merkkihuolto - Kuinka voimme auttaa?

Ford Merkkihuolto - Kuinka voimme auttaa?

Ford Merkkihuollon tavoitteena on pitää Fordisi moitteettomassa kunnossa, jotta voit ottaa siitä kaiken irti sen koko käyttöiän ajan.

Eikä siinä kaikki. Kattava palveluvalikoima helpottaa elämää, säästää aikaa ja mahdollistaa keskittymisen tärkeisiin asioihin. Minne tahansa menetkin, Ford on aina tukenasi.

Tutustu siis palveluihin, joita voit hyödyntää Fordin omistajana: ne ovat vain esimerkkejä tavoista, joilla voimme auttaa sinua pitämään autostasi parempaa huolta.


Palvelunumero auttaa kaikissa Ford-asioissa

 • Ford-Palvelunumero
 • Palvelunumero auttaa kaikissa Ford-asioissa

  Palvelunumero auttaa kaikissa Ford-asioissa Palvelunumerosta tavoitat kaikki Fordin palvelut, olipa kyseessä esitepyyntö, koeajon varaaminen, jälleenmyyjän sijainnin selvittäminen, huoltoajan sopiminen auton korjaaminen tai tuki onnettomuustilanteessa.

  Muista siis lisätä numero puhelimesi yhteystietoihin:

  Palvelunumero:

  09 725 22022


 • ford-liikkumisturva
 • Liikkumisturva

  Liikkumisturva Ford liikkumisturva on lisäpalvelu Fordeille, jotka huolletaan säännöllisesti Ford-liikkeessä. Palvelu on voimassa myös liikennevahingoissa, olit sitten syyllinen tai syytön osapuoli. Ford Liikkumisturva kattaa koko läntisen Euroopan ja on voimassa 12/24 kuukautta huollon suorittamisesta. Uuteen autoon se voidaan aktivoida jopa 60 kuukaudeksi.

  Lisätietoja


Yksinkertainen ja läpinäkyvä hinnoittelu

 • Ford-hinnoittel-luotettava-palvelu
 • Selkeä hinnoittelu, luotettava palvelu

  Auto kannattaa huollattaa asiantuntijoilla, jotka tuntevat sen parhaiten. Käänny siis Fordin koulutetun henkilökunnan ja teknikoiden puoleen.

  Paitsi että tiedät heidän käyttävän Fordin laadukkaita osia, saat yksityiskohtaisen hinta-arvion, ja hinnoittelu on selkeää, läpinäkyvää ja kilpailukykyistä. Näin vältyt ikäviltä yllätyksiltä ja piilokustannuksilta.

  Huollon hinnat


 • ford-sijaisauto-palvelu
 • Hoidamme sinut perille

  Kun tuot auton huoltoon, pyrimme aina tarvittaessa tarjoamaan vaihtoehtoisen kuljetuksen, kuten sijaisauton. Jos se ei jostain syystä ole mahdollista, pyrimme saamaan sinut määränpäähäsi muulla tavalla.

  Ota yhteyttä


Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset PP-auto Oy

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset PP-auto OyArviot